Pay Pal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sunday, July 19, 2009

CARA SENANG LIPAT BAJU

video

EASY AND SIMPLE HOW TO FOLDING YOUR T-SHIRT.

Thursday, July 16, 2009

SENIOR SIF-Pengarah LHDN SABAH

M Zamari (kiri) bersama Pengarah Jabatan Operasi Cukai
Bersama PA
M Zamari baju hijau putih
Farewell at Miri
LHDN Tenis Team-M Zamari duduk dua dari kanan.

Thursday, July 2, 2009

KOD LEMAK BABI DAN SUSU HARAM

Pesan la kat isteri, suami & anak, baby sitters, sedara2. jgn main taram je beli. contoh apollo, etc. print code ni simpan dlm wallet atau henset.refer bila nak beli. smoga Allah menghancurkan kaum2 yg zalim & musyrikinyg cuba menghancurkan Islam. wallahu a'lam MULSIFIERS E-



CODES FOR PIG FAT


E100 E280 E434 E482 2 E110 E300 E435 E483 E120 E301 E436 E491 E140 E325 E440 E492 E141 E326 E441 E493 E153 E327 E470 E494 E160 E334 E471 E495 E161 E335 E472 E542 E 210 E336 E473 E570 E213 E337 E474 E572 E214 E422E475 E631 E216 E430 E476 E635 E234 E431 E477 E904 E252 E432 E478 E920 E270 E433 E481


Peringatan: Bagi yg bakal melahirkan dan sudah melahirkan, diharap hindarkan jenama yg merosakkan aqidah Islam. Demi anak-anak yg soleh dan solehah. Susu similac ni adalah product Abbott Laboratories selain similac, Abbott Laboratories juga distribute susu-susu berikut:
1) Isomil
2) gain
3) gain plus
4) grow
5) pediasure
6) ensure berkaitan status halal / tak halal tu, harap kita dapat information a.s.a.p.. Info utk kenkawan yg ader anak/adik/anak sedara yg minum susu. *SIMILAC*. Sorry terpaksa info pasal benda ni untuk pengetahuan mothers to be.. and please inform this to ur ‘mummy’ friends ok Aku baru dapat info dari Datuk Dr Maamor persatuan pengguna islam malaysia .. susu formula *SIMILAC* diragui status halalnya. Susu ni pun quite famous.. ada di pasaran. Susu tu dipercayai guna hormon manusia dalam proses pembuatannya. Susu tu pun dah dikategorikan tak HALAL dari Persatuan Pengguna Islam Amerika Syarikat.