Pay Pal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Tuesday, September 29, 2009

4th REUNION ON 24th Sept 2009

HADIRIN BERGAMBAR BERAMAI-RAMAI SEBAGAI KENANGAN, BEBERAPA ORANG TELAH PULANG AWAL KERANA TUGAS. PERJUMPAAN KALI INI TELAH DIADAKAN DI HOTEL SERI MALAYSIA KUALA TERENGGANU. KEHADIRAN 38 ORANG BEKAS PELAJAR SIF DAN 5 ORANG BEKAS GURU SIF. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENJAYAKAN REUNION KALI INI. KEPADA YANG TIDAK KESEMPATAN INSYAALLAH DILAIN MASA KITA JUMPA LAGI. DIADAKAN 2 TAHUN SEKALI JIKA KEADAAN MENGIZINKAN.
Duduk dari kiri; Azman b Yahya, M Noor b Said, Arazmi b Juhari, Apamdi b Sidek, Yahya b Khalid , Che Harun b Che Ibrahim, Asli b Baring dan Zulkifli b Dato J.M Aziz (Chor)
Barisan tengah dari kiri; M Lazin b Hassan, Zakaria b Mohamamad, Cikgu Muslam b Muslim, Cikgu Badarudin, Cikgu Osman, Cikgu Sofian, Cikgu Zubir, Adnan b Tawang dan Norida b Yaakob.
Barisan wanita dari kiri; Zainab bt Yaakob, Asma' bt Mustaffa, Yuhani bt Nawi, Rohani bt Muhammad, Khatijah bt Abdullah, Azipah bt Muda, Zaleha bt Mohamed, Aduni bt Daud, Sarimah bt Awang, Ruhani bt Mohammad, Engku Faridah Afzan bt Engku dan Fatimah bt Ngah
Belakang dari kiri; Zulkafli Abd Razak, A Wahab b Said, Nordin, M Soberi b Wahab, Zulkifli b Talib, Nazil, W Ramli, ?. Khairi b A Rahman, Nawi b Ibrahim, Jaafar b Embong dan Shaari.
Penyampaian cenderahati kepada bekas-bekas guru. Walaupun tidak seberapa nilainya. Tunjuk ajar mereka selama ini tidak dapat di nilai dengan apa jua sekali pun....JASAMU SENTIASA DIKENANG.
Wajah Shaari terkini. Beliau bertugas di JKR Wilayah KL
Geng kamcing bersua kembali setelah sekian lama berpisah Asli dan Yahya
Ucapan dari Rohani.
Wajah-wajah ceria bertemu rakan seperjuangan setelah 29 tahun berlalu.
Wajah terkini Azman Yahya

Zulkifli Talib dan Rahid Taib

No comments: