Pay Pal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Tuesday, September 4, 2012

AL-FATIHAH

ASSALAAMUALAIKUM.
 Flashback-Arwah Pok Ya (dalam bulatan) pada 24 Sept 2009
Flashback 0n 24/9/2009
DIMAKLUMKAN RAKAN SEPERJUANGAN SEKOLAH SIF DULU KELAS SAINS ZAKARIA B MOHAHAMAD (YA BLACK) TELAH KERAHMATULLAH DIHOSPITAL BESAR KUALA TERENGGANU SEBENTAR TADI SEKITAR JAM 11PAGI KERANA SAKIT BUAH PINGGANG. BELIAU TELAH DIMASUKK 2 HARI LEPAS. SESIAPA ADA KELAPANGAN BOLEH MENZIARAHINYA DI 4522 KG. TANJUNG BUNUT, MANIR, 21200 K.TRG. TEL 09-6152633/019-9840191. (SELEKOH KG. TANJUNG BUNUT, RUMAHNYA TEPI KUBUR).

Dikebumikan selepas solat asar di tanah perkuburan sebelah rumahnya.
AL-FATIHAH sedekahkan kepada rohnya. Semua Allah mengampuni dosa-dosanya dan ditempatkan bersama para solihin. Amin
 Jenazah arwah baru sampai dari hospital
 Dari kiri Wahab Said dan Azman Yahya
Rumah arwah
Nostalgia. Arwah (dalam bulatan) semasa di tingkatan 4 pada 12 Jul1979 di SIF belakang bangunan menghadap padang tepi pagar pokok zaitun.
Beliau adalah salah seorang AJK reunion dan semasa hayatnya banyak membantu dalam menjayakan pertemuan, mesyuarat dan juga dari segi kewangan. Saya pernah berjumpanya setahun lepas dan selepas itu pernah juga menelefonnya. Dalam perbualan dia menyatakan ada sakit-sakit sikit sejak kemalangan dari KL dimana kereta BMW terbabas akibat jalan licin dan laju katanya, ketika itu dia bersama anaknya. Apa yasng terkilan beberapa kali juga dia menelefon saya bertanyakan bila nak buat reunion lagi, saya katakan tahun depan. Untuk dua tahun lepas dan kini saya juga tak ada masa. Ada sesiapa yang start tahun depan disilakan. Apa citer komen ajk-ajk senyap dan sepi ni?

No comments: